Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Jó volt egy kicsit önfeledten együtt lenni!

Jó volt egy kicsit önfeledten együtt lenni!

Iskolánk az idén is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő nyári táborát, amelyen az alsósok közül 26 tanuló vett részt.

Fotóalbum
Az előzetesen meghirdetett programok, köszönhetően az igazi vakációs időnek, mind megvalósultak. Hétfőn a büki Napsugár Játszóház érdekes játékai adtak sok-sok élményt, ahová autóbusszal jutottunk el. Másnap Szombathelyen, a Kalandvárosban töltöttünk el feledhetetlen órákat. A szerdai napon, persze, ekkor volt a legmelegebb, egy kiadós gyalogtúrát tettünk az Abért-tóhoz. Ha egy lombos fával találkoztunk út közben, azonnal az árnyékába húzódtunk, s oltottuk szomjunkat a hátizsák rejtette üdítő nedűvel. A tóhoz érve kipilledten kerestünk egy kis árnyékot, majd elfogyasztottuk szendvicseinket. Kis pihizés után indultunk el. A víz felől egy kis enyhe szellő tette kellemessé ezt a felfedező sétát, ahol szöcskékkel, tücskökkel, katicabogarakkal találkoztunk. De a sütkérező fürge gyíkocskának is nagyon megörültünk. A hűs habokból felugráló halakat sóvárogva lesegettük, milyen jó nekik! A visszafelé vezető úton nagyon jól esett a hűsítő jégkrém. Közben arról beszélgettünk, milyen jó lesz másnap Bük-fürdőn lubickolni! S tényleg, másnap rövid buszozás után letelepedtünk, bekentük egymás hátát naptejjel, felfújtuk a matracokat, úszógumikat, s alig vártuk, hogy a vízbe vethessük magunkat. Az önfeledt lubickolás közben észre sem vettük, hogy elszaladt az idő! A pénteki szombathelyi mozizás után jóízűen fogyasztottuk el az iskola udvarán a bográcsban főtt paprikás krumplit.
Ez az élményekkel teli hét, ami sok-sok kisdiákunknak adott feledhetetlen napokat amely a szülői munkaközösség és az önkormányzat támogatása nélkül nem jöhetett volna létre. Köszönet érte!


Szombathelyi Zita
tanító