Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Tanévzáró ünnepély és ballagás 2017.

Tanévzáró ünnepély és ballagás 2017.

„Lehet, hogy léptünk még bizonytalan,
De indulunk: a szépet, jót akarjuk
S érezzük, hogy hitünknek szárnya van!”
(Juhász Gyula)

Fotóalbum
Iskolánk 2017. június 23-án tartotta tanévzáró ünnepélyét, melyet ballagó nyolcadikosaink ünnepélyes, zenés bevonulása nyitott.
A hetedik osztályosok nevében Császár Dorka és Gergye Hanna búcsúzott. Kulcsár Krisztián 8.b osztályos tanuló megilletődve emlékezett vissza az itt töltött nyolc évre. Köszönetet mondott tanáraiknak, szüleiknek, és elköszönt fiatalabb diáktársaitól. A 8.a osztályos lányok- Balogh Viktória, Kiss Hanna, Németh Szandra, Puhr Asztrid, Szüsz Lili és Tatár Csenge- két gyönyörű dallal tették meghittebbé a búcsúzó pillanatokat.
Ezután a nyolcadikosok felkötötték szalagjukat az iskolazászlóra, és átadták a díszzászlót a hetedikeseknek.
Kovácsné Szabó Éva, iskolánk igazgatónője köszöntötte a megjelenteket. Útjukra bocsájtotta ballagó diákjainkat, majd összefoglaló beszédében kiemelte nagy rendezvényeinket, programjainkat, és felolvasta azoknak a tanulóknak a nevét, akik a tanév során kimagaslóan szerepeltek tanulmányi, sport, kulturális és művészeti versenyeken. A kiemelkedő tanulmányi és versenyeredményekért jutalomkönyveket, okleveleket adott át.
Külön elismerésben részesítette a ballagók közül azokat a tanulókat, akik a nyolc év alatt kitűnő tanulmányi munkát nyújtottak:
- díszoklevelet kapott 8 éven át kitűnő bizonyítványáért: Kiss Hanna 8. a osztályos, Kovács Veronika, Zacsik Nóra és Weidl Tamás Márk 8.b osztályos tanulók,
- az iskola 50. évfordulójára- 2013-ban alapított- a „ Bersek József Általános Iskoláért” bronz emlékérmet Weidl Tamás Márk érdemelte ki a 8 éven át tartó tanulmányi és kulturális versenyeken elért eredményeivel,
Az ”Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért” továbbtanulási támogatást négy 8. osztályos diák vehette át Kiss Csaba tanár úrtól, az alapítvány elnökétől : Kiss Hanna, Domnánovich Bálint, Zacsik Nóra és Weidl Tamás Márk.
A tantestület javaslata alapján a „Bersek József Általános Iskoláért” emlékplakettet dr.Biró Zoltánné tanárnő kapta.
Az igazgatónő megköszönte a pedagógusok, az iskola Szülői Munkaközössége fáradhatatlan munkáját, melyet a gyermekek érdekeit szem előtt tartva végeztek a tanév során, majd bezárta a 2016/2017-es tanévet.
A tanévzáró ünnepély Stefánichné Szerdahelyi Éva tanárnő kis énekkarosai vidám dalával és Desics Bettina 4.a osztályos tanulónk vakációköszöntő versével zárult.
Hagyományainkhoz híven a ballagó nyolcadik osztályos diákok kívánságaik kíséretében színes lufit röptettek a magasba.
Végül minden tanuló megkapta jól megérdemelt bizonyítványát.

Köszönöm a műsorban szereplő tanulók munkáját és kollégáim segítségét.

Jó pihenést, játékban és élményekben gazdag nyarat kívánok!


Dr. Biró Zoltánné
főszervező