Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Nyári tenisz sikerek

Nyári tenisz sikerek

Komoly tenisz sikereket ért el Tihanyi Luca

Fotóalbum
A Sporty Shorty Tennisturnier 2017 versenysorozat Ritzingi versenyén veretlenül nyerte az U/12 leány versenyt.

A Niederösstereichi Türnitzben rendezett UNIQA Jugend Circuit-on az U/14 fiú és leány összevont versenyen a nála 2 évvel idősebbek között is veretlenül lett első.

Az ANIQA Tenisz Niederösstereichi Junior Körverseny St. Pölteni versenyén a fiúk-lányok U/14 számában 1. helyezett lett veretlenül!



Triplázás Burgenlandban

Tihanyi Luca és csapattársa Schlapschy Daniela 3. alkalommal nyerték meg a BTV Leány Csapatbajnokságot. 2015-ben az U/10 éveseket, tavaly és az idei évben az U/12 leány csapatbajnokság győztesei lettek.
Tihanyi Luca a Sport Hotel Kurz TC mellett a Sabaria TC játékosa is, 3 év óta meccset, de szettet sem veszített a csapatbajnokságon, de az egyéni versenyeken sem.
Mint felkészítő edzőjük nagy büszke vagyok arra is, hogy 3 év alatt senkitől sem kaptak ki, ami nem túl sok sportágban és csapat esetében mondható el! Remélem, hogy a Sabaria TC felnőtt csapatában is sikeresen szerepel még az idén. A szorgalom, a kitartás és az akarat sikere mindez, hiszen Luca a kőszegi Bersek József Általános Iskola 6. osztályos tanulója és eddig minden évben kitűnő tanulmányi eredménnyel végezte az iskolát.

Tihanyi Tibor
tenisz szakedző


Az elért eredményekhez gratulálok, további szép sport - és tanulmányi sikereket kívánok!

Kovácsné Szabó Éva
igazgató