Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ sikerek az MLTSZ Őszi Kupáján

BE-JÓ sikerek az MLTSZ Őszi Kupáján

A BE-JÓ Táncegyüttes idén már három korcsoporttal vett részt a Magyar Látványtánc Sportszövetség Őszi Kupáján, november 4-én, Budapesten a Soroksári Sportcsarnokban.

Fotóalbum
Amatőr kategóriában hatalmas sikert aratott a „The Black Nag” c. reneszánsz tánc, amelyet az anyukákkal kiegészülve harmincan táncoltak generációs táncként. A látvány önmagáért beszélt. Meg is kapta az ARANY minősítést! A „Rió karnevál” c. mazsorett produkciót a zsűri EZÜST-re értékelte. Kumánovich Kata szóló éneke, a Pocahontas c. rajzfilmből ismét ARANY lett.

Profi kategóriában versenyzett már a 8-11.o korcsoportunk is a felnőtt lányok mellett. Itt már sokkal szigorúbb a pontozás. A „Kuba” c. mazsorett showtáncuk EZÜST minősítést kapott. Tolnay Veronika szóló éneke ARANY lett, míg az ő énekével kísért „Táncolj! ének és tánc kategóriában szintén EZÜST-öt kapott.

November 19-én a legnagyobbak versenyeznek Kaposváron, a Crystal Őszi Kupán, majd decemberben a XXXIII. Zuglói Országos Amatőr Táncfesztivál Mikulás Kupáján igyekszünk folytatni a BE-JÓ mindhárom versenytáncos korcsoportjával ezt a szép sorozatot, újabb dicsőséget szerezve a Bersek iskolának és Kőszeg városának.



Horváth Márta
művészeti vezető