Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Manósport a Bersekben

Manósport a Bersekben

Azon az utolsó novemberi pénteken vártuk iskolánk legapróbb kisdiákjait és az óvodásokat, szüleiket, melyet a mozgás az egészség és a jókedv reményében hirdettünk meg „Sportolj-kóstolj!" jelmondattal.

Fotóalbum
Iskolánk igazgatónője Kovácsné Szabó Éva köszöntője után Horváth Márta tanárnő vezetésével egy jó kis zenés aerobik alapozta meg a mozgáshoz a hangulatot. Majd iskolánk legkisebbjei és a kis ovisok nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a tornateremben az öt helyen felállított érdekes feladatsorokba. Mindenhol kipróbálhatták, és ki is próbálták ügyességüket, gyorsaságukat, bátorságukat. A jó hangulathoz hozzájárult, hogy felbukkant két mókás, színes öltözetű manó, akik Be-Jó manóként mutatkoztak be, azaz Be-Jó Bogi és Be-Jó Johi. Ahogy jöttek, itt is maradtak! Folyamatosan a kicsik közt cirkáltak. Sportolni is beálltak. Az emelte igazán az esemény fényét, amikor a manók mókás fényképeket készítettek minden sportban elfáradt gyermekkel, felnőttel. Na, ez volt igazán a jó móka! A közös mozgás után igazán jól esett az a sok, finom falat, ami az ízlésesen megterített asztalokon várt mindenkit! A sokféle egészséges étel, ital, gyümölcs, amit Tóth-Percze Mária tanárnő és Lágler Tiborné Julika néni vezetésével a nagyok készítettek el és tálaltak fel.
A program végén a tanító nénik minden résztvevő gyereknek manósportos nyakláncot akasztottak a nyakába. Ez a délután tényleg a mozgás az egészség, a vidámság hangulatában zárult. Elkövetkezendő programjainkra is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Szombathelyi Zita
tanító