Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ aranyeső a Mikulás Kupán

BE-JÓ aranyeső a Mikulás Kupán

2017. december 10-én vett részt a BE-JÓ Táncegyüttes három korcsoportja a XXXIII. Zuglói Országos Amatőr Táncverseny Mikulás Kupáján, ahol a két nap alatt több, mint 1400 versenyző táncolt 292 produkcióban az ország különböző városaiból, számos táncegyesülettől. Mind az amatőr kategóriában induló gyermek, mind a profi junior csapatunk, és a felnőtt korcsoportba tartozó középiskolások, és a már dolgozó lányaink sorra gyűjtötték a csillogó érmeket és a különdíjas kupákat.

A következő csodaszép eredmények születtek a BE-JÓ lányoknál a teljesen új koreográfiákra:
- Majorette kategóriában a junior korcsoport „Carmen” c. tánca a II. helyen végzett.
- Gyermek csapatunk az Anasztázia rajzfilm „Volt egy régi december” ismert dallamára, melyet Kumánovich Kata énekelt a tündérszárny-táncosok körében, ARANY minősítést és egy MIKULÁS KUPA különdíjat kapott.
- A felnőtt lányok legújabb musical-revü esernyős tánca szintén ARANY minősítést érdemelt ki.
- A legnagyobb sikert ezen az országos táncversenyen is a „The Black Nag” c. hangulatos történelmi társastánc aratta, melyet harmincan táncoltak anyukákkal kiegészülve generációs táncként. Az I. helyezést mellett BUDAPEST BAJNOK KÜLÖNDÍJAS KUPÁVAL is díjazta a zsűri!!!

Hatalmas volt a boldogságunk!!! Igazán méltó befejezése volt ez a BE-JÓ Táncegyüttes szereplésekben, versenyekben, kupákban, érmekben gazdag 2017-es évének.

Nagyon köszönjük minden támogatónk eddigi segítségét, én külön a segítő anyukák nélkülözhetetlen kíséretét.

A BE-JÓ Táncegyüttesért Egyesület nevében kívánok mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket és boldog, egészségben, sikerekben gazdag új évet!


Horváth Márta
egyesületi elnök, művészeti vezető, koreográfus