Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

XVIII. Bersek-bál

2018. január 27-én tartottuk iskolánk híresen jó hangulatú és elegáns bálját a megszokott helyen, a dr. Nagy László EGYMI dísztermében.

Fotóalbum
A rendezvény célja továbbra is az emberi kapcsolatok ápolása, valamint a bevételből tanulóink versenyeit, nyári táborozásait szeretnénk támogatni, iskolánkat szépíteni.
A remek hangulatra ismételten garancia volt a vasvári Kócos Ördögök zenekar, az Arany Strucc Étterem szolgáltatásai, a BE-JÓ Táncegyüttes csoportjainak előadása, valamint a felnőttek meglepetéstánca. A rekordszámú, 200 fős báli közönség most sem csalódott.
Kovácsné Szabó Éva igazgatónő és Lovásziné Kenyeri Nóra SZM-elnök ünnepélyes megnyitója után az első keringő dallamaira máris tele volt a táncparkett. A BE-JÓ lányok a reneszánsz nyitó táncuk után 22 órakor országos bajnoki címekkel rendelkező látványos, lendületes koreográfiákból álló csokrot adtak elő. A fenséges vacsora és a lágyan omló tiramisu is csak fokozta a jókedvet és a táncolni vágyást.
A szülők és tanárok közös meglepetéstánca ezúttal is hatalmas sikert aratott. Voltak szorgalmasan takarító tengerészek, riasztó külsejű kalózok, és volt egy „daliás” termetű szépséges hableány is. A Karib-tenger kalózai bebizonyították remek tánctudásukat is az előadás során. Huber László polgármester úr még az Iparos bálból is „megszökött”, hogy megnézze a meglepetés produkciót!
A meghirdetett kareokee-partyra a vártnál sokkal kevesebb jelentkező akadt. A kb. 150 igen értékes tombolatárgy hamar mosolygós arcú gazdára talált. A Kócos Ördögök Zenekar fáradhatatlanul hajnali 4 óráig szórakoztatta a kitartó közönséget.

Köszönjük a számtalan tombola-felajánlást! Én külön köszönöm kollégáim és a szülők segítségét a bál előkészületeiben és a meglepetéstáncban!

Találkozunk 2019. január 19-én a XIX. Bersek-bálon!!!

Horváth Márta
főszervező