Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ a IV. Crystal Kupán

BE-JÓ a IV. Crystal Kupán

(BE-JÓ aranyeső…)

A BE-JÓ Táncegyüttes 3 versenytáncos korcsoportjával ismét elindult Kaposvárra 2018. április 29-én, hogy részt vegyen a IV. Crystal Kupa Országos Tavaszi Versenyen.

A 151 produkció között ott volt a BE-JÓ is hat tánccal és egy szólóval, a Bersek iskolát és Kőszeg városát képviselve.
Hatalmas boldogságunkra és büszkeségünkre mind a 7 táncunkkal a dobogó legfelső fokára állhattak fel a lányok, ráadásként a profik még két különdíjat is kaptak!
Részletesebben:
- A legkisebbek (az 5-6.osztályosok) ARANY minősítést kaptak legújabb látványos, vidám színpadi látványtáncukra, a „Kalózok”-ra és a „Riói karnevál” c. majorette és twirling produkciójukra.
- A 8-11.o-s korcsoport mindkét majorette és twirling tánca, az egy botos „Katchi” és a 2 botos „Kuba” is az első helyet érdemelte ki.
- . A profi BE-JÓ táncosok sem panaszkodhattak. Baranyai Katalin szóló majorette táncával a dobogó legfelső fokára állhatott. A legújabb esernyős színpadi látványtáncuk a „Burlesque” c. musicalből, és a Tolnay Veronika énekével kísért „Táncolj!” c. majorette show táncuk is ARANY-at ért, illetve ez utóbbit a zsűri még különdíjas kupával is jutalmazta, ráadásként még a Vera énekét is!
A BE-JÓ Táncegyüttes nevében ezúton is köszönöm a Bersek iskola Szülői Munkaközösségének anyagi támogatását, mellyel az utazásunkat tették lehetővé, és a kísérő Anyukák fáradhatatlan és nélkülözhetetlen segítségét.
Ezúton is sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves családtagot, érdeklődőt „BE-JÓ Évszakok” c. évadzáró műsorunkra, melyet 2018. június 3-án (vasárnap) tartunk 16 órától a Jurisics-vár lovagtermében!

Horváth Márta
művészeti vezető