Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Halloween délután a Bersek iskolában alsó és felső tagozatos gyermekeknek

Halloween délután a Bersek iskolában alsó és felső tagozatos gyermekeknek

Diákönkormányzat az idei tanévben is megszervezte a Halloween délutánt.

Fotóalbum
A gyerekek a tavalyi év sikere után nagyon várták már ezt a programot. A méltán sikeres tök- és narancsfaragás, valamint a rémisztő sminkek készítése mellett új, szórakoztató programok is várták az érdeklődő alsó és felső tagozatos gyerekeket. Két helyszínen lehetett kézműveskedni, az elkészült sminkek után rémisztő fotózkodás várt a gyerekekre Samuval, a biológia szertár sztárjával. „Lézer játék” során kipróbálhatták a gyerekek az ügyességüket, hogy át tudnak-e menni a kifeszített „lézerek” között, mely után jutalom is járt. A programok végén, az udvaron közös kincskeresés indult, ahol a rémisztő figurák ezúttal apró meglepetéseket rejtettek. Az aulában kiállítottuk a tökből kifaragott remekműveket, amelyek idén is nagyon látványosak voltak.
Nagyszerűen sikerült a délután, minden résztvevő nagyon jól szórakozott. Jövőre is biztos megrendezésre kerül a Halloween parti.

Bozó Patrícia
DÖK segítőtanár