Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Kőszegi gyerekek országos sikere egy környezetvédelmi kampányban

Kőszegi gyerekek országos sikere egy környezetvédelmi kampányban

November 30-án kilenc 7.o-s diák és tanáruk indult el Kőszegről, a Bersek József Általános Iskolából, hogy részt vegyen Budapesten egy országos díjátadón.

Fotóalbum
Linkajánló
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Italos Karton Egyesülés Zöldenjobb.mp4 elnevezésű pályázatára nevezték be kisfilmjüket.
Ökoiskolás diákok lévén nem is volt kérdés, hogy hűen képviselik a környezetvédelmet és meggyőzően kampányolnak mellette. A média szakkör egy részét a diákok ötleteléssel, videókészítéssel és -vágással, zenekereséssel töltötték. Ez a kis energikus csapat egy nagyon lendületes filmet készített, különösen nagy figyelmet fordítva az aláfestő zenére, melyet egy környezetvédő izlandi zenekar engedélyével használhatott fel. És a siker nem maradt el, hiszen a szakmai zsűri döntése alapján a 102 beküldött pályaműből országos harmadik helyen sikerült végezniük úgy, hogy az első két helyezett középiskolás korosztályú volt. A film elkészítésében kisfilmjeikkel a következő diákok vettek részt: Weidl Mónika, Kumánovich Kata, Kumánovich Alíz, Bánó Ádám és Dallos Adrián, a filmben még szerepeltek: Lőrincz Loretta, Berki Noémi, Nagy Dzsesszika, Imre Eszter és Lovagi Fanni.
A felkészítő tanár: Hollósiné Breznyiczki Mariann volt.
Eredményükhöz, sikerükhöz gratulálunk!