Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Bersek farsang a felső tagozaton

Bersek farsang a felső tagozaton

Idei tanévben február 21-én , csütörtökön került megrendezésre a már hagyományos farsangi mulatság a felső tagozatos diákoknak és szüleiknek, testvéreiknek.

Fotóalbum
Farsang előtti napokban már nagy volt a készülődés. Az iskola összes tanulója szavazhatott a bálkirály és bálkirálynő jelöltekre. 9 lány és 4 fiú közül az idei tanév bálkirálya Tóth Máté, bálkirálynője Kumánovich Kata 7.b osztályos tanulók lettek. Tombola szelvények is mind gazdára találtak. A királyi pár bevonulása idén is nagy tetszést aratott. Ezután a bálkirálynő nyitotta meg a farsangot. Az osztályok már nagyon készültek a produkciójukkal és mindenki nagyon szépen szerepelt. 5.a osztály Harry Potter műsorával kiérdemelte a legvarázslatosabb előadás díját. 6.a és a 6.b közös produkciója lett a leglátványosabb előadás. 7.a osztály börtön tánca Csaba bácsi felügyeletével a legjobban neveltek lettek az iskolában. 7.b osztály megidézte az elmúlt korok divatos táncait, ezzel a legtáncosabb lábú osztály lettek. 8.a és 8.b osztályok folytatták az elmúlt évek történetét és az utolsó farsangukra övüké lett a legszerelmesebb happy end megtisztelő cím.
A produkciók után a Be-Jó lányok szórakoztatták a kicsit megfáradt, de lelkes közönséget. Mindenki átvehette a tombola nyereményét és közben a 6.b osztály gondoskodott finomabbnál finomabb falatokról. Amíg a zsűri eldöntötte, hogy ki miben jeleskedett a gyerekek 6 helyszínen próbálhattak ki új és szórakoztató játékokat. Majd következett az eredményhirdetés, ahol mindenki a farsanghoz passzoló fánkot kapott előadásuk jutalmaként.
Remélem, hogy mindenki jól érezte magát és elégedetten távozott az iskolából.
Köszönöm szépen a kollégáim segítségét, nélkülük nem sikerült volna ilyen jól ez a farsang.

Bozó Patrícia
Dök segítő tanár