Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY – BALLAGÁS

TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY – BALLAGÁS

Június 21-én délután szülők, nagyszülők, barátok töltötték meg iskolánkat, hogy köszöntsék a ballagó 8. osztályosokat.

Fotóalbum
"Mindenik embernek
a lelkében dal van,
És a saját lelkét
hallja minden dalban,
És akinek a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek”

Babits Mihály soraival búcsúzott Moldvai Dóra 7.b osztályos tanuló a ballagó diáktársaitól. Kumánovich Kata, Zsótér Rebeka és Kriston Zille búcsúdalát Dallos Adrián és Ágoston Roland kísérte hangszerrel. Ávár Orsolya 8.a osztályos tanuló Reményik Sándor versével csalt könnycseppeket a szemünkbe. Kolnhofer Csenge búcsúbeszéde után a nyolcadikosok ballagó szalagjukat felkötötték a Bersek iskola díszzászlajára és átadták utódaiknak, a 7. osztályosoknak.
Iskolánk igazgatónője, Kovácsné Szabó Éva köszöntötte a megjelenteket. Beszámolójában az eltelt tanév közös eredményeiről, sikereiről, vidámsággal telt napjairól szólt. Tanulóink szépen, eredményesen, sokszor kiemelkedően szerepeltek a városi, megyei, területi és országos szintű tanulmányi, kulturális, művészeti és sportversenyeken. A tanév során kiosztott igazgatói dicséretek is ezt bizonyítják. A legügyesebb, legszorgalmasabb diákok, sportolók és a BE-JÓ Táncegyüttes versenytáncosai felkerültek az iskola BÜSZKESÉGTABLÓJÁRA, ahol a fényképeik mellett az eredményeik is olvashatók. A kiváló tanulmányi eredményt elért tanulóknak iskolánk igazgatónője jutalomkönyvet adott át. Lovagi Amanda, Harkány Dániel és Kovács Szilárd 8.b osztályos tanulók nyolc éven át tartó kiemelkedő tanulmányi eredményükért díszoklevélben részesültek. Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért díjat a nyolc év alatt kiemelkedő munkát végzett tanulóink érdemelték. Lovagi Amanda 8.b, Kovács Szilárd 8.b és Kiricsi Ármin 8.a osztályos tanulóknak a jutalmat Kiss Lajos Csaba, a kuratórium elnöke adta át. Iskolánk 50 éves jubileuma tiszteletére alapított emlékérmet a „Bersek József Általános Iskoláért” idén Lovagi Amanda 8.b osztályos tanuló. „Bersek József Általános Iskoláért” emlékplakettet Tóthné Pintér Gyöngyi tanítónő, munkaközösség-vezető vehette át, aki a tanév végén nyugdíjba vonult. Ünnepélyes keretek között adta át Szombathelyi Zita tanítónőnek munkája elismerésekén iskolánk igazgatónője nyugdíjba vonulása alkalmából a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.
A harmadik és hetedik osztályosok vidám dala után a ballagó nyolcadikosok konfettiágyúk fellövésével igazi „vakációs„ hangulatban búcsúztak el az iskolától. Köszönöm a műsorban résztvevő tanulók munkáját és kollégáim segítségét.

Mindenkinek jó pihenést és vidám VAKÁCIÓT kívánok !

Szabóné Király Éva Anna
osztályfőnöki munkaközösség-vezető, műsor szervezője