Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > Tanévnyitó 2016.

Tanévnyitó 2016.

Augusztus 31-én újra megtelt iskolánk aulája. 9 kis elsős érkezett az óvodából a 3. és 4. osztály, valamint a tanító néni Erzsi néni kíséretében.

Fotóalbum
Legnagyobb örömünkre ezt a tanévet sok újdonsággal nyithattuk meg. A KLIK Kőszegi Tankerülete, majd miután a nyáron változás történt, a Sárvári Tankerület dolgozói és Igazgatója, valamint székhelyintézményünk Igazgatónője segítségével nagy változások történtek a tantárgyfelosztás, osztálybontások-összevonások terén. Külön első osztályunk lett Hani Tiborné, Erzsi néni vezetésével. Ő tanítja az első osztályban a magyart, matematikát, környezetet, a testnevelést 1-3.osztályban és az éneket az 1., 2., és a 3-4. osztályban -- itt összevontan. Ugyanez a bontás-összevonás érvényes a rajz, technika tárgyakra, amelyet Kendik Zoli bácsi a 2. osztályosok osztályfőnöke tart. A harmadik osztályosok osztálytanítója Tóth Adrienn , aki a magyart, matematikát tanítja a 3. osztályban, valamint az elsősöknek külön, és a 3-4. osztályosoknak együtt a horvát nyelvet. A 3-4. osztály osztályfőnöke Nagy Istvánné, Edit néni. Ő a 4. osztályosoknak a magyart, matematikát és környezetet, a harmadik osztályosoknak szintén a környezetet tanítja. Ő segít bennünket a fejlesztésekben, az SNI-s tanulóink foglalkozásaiban, és a napköziben is van egy illetve két délután. A 2-4. osztályosok napközis tanító nénije, valamint a testnevelés tanítója a 2.-4. osztályosnak október elsejétől Rákóczi Judit lesz, aki egyben a németet tanítja a 4. osztályban, és német szakkörünk is lesz 2 órában. Szeretném, ha mostani negyedikeseink is a székhelyintézményt választanák jövőre, ezért megpróbálunk több programon is ott részt venni, hogy megismerkedhessenek az iskolával, és esetleges jövőbeli osztálytársaikkal. Köszönjük a szülők eddigi hozzáállását, hiszen az elmúlt tanévben is bizonyították, hogy mellettünk állnak, és az, hogy ennyien vagyunk az iskolában, azt mutatja, hogy a jó szándék megvan, és ezt mi pedagógusok úgy tudjuk megköszönni, hogy gyermekeikért lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk.
Szeretet nélkül lehet fát aprítani,
és szeretet nélkül lehet téglákat formálni,
de szeretet nélkül nem szabad gyermekekkel bánni!
Lev Tolsztoj