Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > Pályaorientációs Nap

Pályaorientációs Nap

Iskolánk tanulói október közepén meglátogatták a Pályaorientációs nap keretében az Art Water Kft. horvátzsidányi telephelyét.

Fotóalbum
Homor Eszter ügyvezető fogadott minket, aki bemutatta a cég termékeit. A gyerekek szívesen válaszoltak a kérdéseire tapasztalataik alapján. Beszélt az általuk készített termékekről, a Fizz Water termékcsaládról, a megújult Bambi négyféle ízesítéséről ( rebarbara, citrom, gyömbér, narancs), melyek cukortartalma a 60-as évek Bambijánál lényegesen alacsonyabb, illetve a forrásvíz felhasználásáról.
Ezt követóen megismerkedtünk a gyártási folyamattal. Ott jártunkkor éppen a Fizz Water termékcsalád eper-bazsalikom ízesítésű változata készült. A palack felfújásától a töltésen, a kupakoláson, címkézésen, zsugorfóliába csomagoláson át a raklapra pakolásig mindent gépek végeztek. A gyerekeknek mindez óriási élmény volt. Ezt tetézte a cég ajándéka. Mindenki kapott egy frissen készült terméket, egy Bambis tollat és egy felfújás előtti műanyag csövet.
Végén lehetőségünk volt a termékek kóstolására.
Ezúton is köszönjük a lehetőséget, és a kedvességet!
Kendikné Takáts Zsuzsanna
Kendik Zoltán
Fényképeket az üzemen belül -érthető okokból- nem készíthettünk. Sz. Lné