Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > GASZTRÓ VÁSÁR 2023.

GASZTRÓ VÁSÁR 2023.

Október 7-én iskolánk Szülői Munkaközössége egy fantasztikusan jól sikerült Gasztró vásárt rendezett, amelyet sok előkészület és munka előzött meg.

Fotóalbum
A vásár műsorát a BE-JÓ együttes nyitotta és zárta nagy sikerrel. Iskolásaink három tánccal készültek, smiből a harmadikat újra játszottuk, bevonva barátokat, testvéreket, szülőket. Utána a Farkasok bemutatója következett, amit a kicsik nagyra nyitott szemmel figyeltek, de a nagyoknak is tudtak meglepetést okozni. Ezután, aki szerette volna ki is próbálhatta. Közben a legkisebbeknek biciklis ügyességi verseny volt a pálya másik oldalán.
A napközben elkezdett sütés-főzés eredményeit már kóstolgatni is lehetett, majd a műsor után mindenki annyit ehetett és ihatott, amennyit csak szeretett volna. Volt velős pirítós, goulyás, vadpörkölt, sültek, lángos, palacsinta, sütik - a teljesség igénye nélkül soroltam fel. Az este hangulatát Vlasich Gyuri emelte harmónikájával, ahol jó volt látni együtt táncolni az idősebbet és a fiatalokat.
Köszönjük támogatóinknak a segítséget.
Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek, és adományaikkal támogatják programjainkat.