Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Horvátzsidányi Tagiskola > Aktuális > ÖNZETLEN SEGÍTSÉG

ÖNZETLEN SEGÍTSÉG

34 fok. Ennyit mutatott a telefonom délután 17.30-kor úton hazafelé.

Fotóalbum
A hetek óta tartó hőség miatt a Tankerületek utasítást adtak, hogy ezt vegyük figyelembe, és figyeljünk oda, hogy mind a tanulók, mind a kollégák érdekében próbáljuk meg valamilyen módon megoldani, hogy a tanítás-tanulás minél elviselhetőbb, könnyebb legyen mindenki számára.
Ezt mi a következőképpen oldottuk meg:
- Eddig is minden reggel átszellőztettük az iskolát, ezt most kicsit korábban kezdjük, és ameddig csak lehet nyitva vannak az ablakok - figyelve arra, hogy ahogy a tanulók érkeznek, huzatban azért ne játszanak. Nálunk viszonylag korán, 7 órakor érkeznek az első tanulók, de megoldjuk.
- Kértünk a szülőktől ventilátorokat, így minden osztályban tanári felügyelet mellett ezek is segítenek.
- A legfontosabb a folyadékpótlás. Ebben is nagy segítséget kaptunk, amikor kéréssel fordultam az Alpokaqua céghez, akik falunkban állítják elő vizeiket, italaikat, köztük a közkedvelt Bambit. Felajánlottak használatra egy ballonos vízadagolót, amiből a gyerekek folyamatosan ihatják a hűs vizet. Szinte mindig látunk előtte tanulókat, ebből ugyanis sokkal szívesebben isszák a vizet, mint bármi másból.
Ezzel biztosan elértük - elérjük, hogy a folyadékpótlásuk megfelelő legyen.
Mégegyszer hálásan köszönjük: ALPOKAQUA