Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

Tanévzárás

Tisztelt Szülők!

A 2019/2020. tanév zárásával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom Önöket.
Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár javaslata értelmében a tanévzáró ünnepélyre és a 8. évfolyam ballagására a megszokott módon sajnos nem kerülhet sor. A járványügyi helyzetre való tekintettel tömeges részvétel nem engedélyezett a tanévzáró ünnepélyen.

Az érvényben lévő egészségügyi szempontok betartása mellett a következő formában tervezzük a tanév lezárását és a ballagást.

2020. június 18. (csütörtök)
Jó idő esetén:
Az iskola udvarán osztályonként kerül sor az ünnepélyre:
16:30- kor a 8. a osztály,
17:30- kor a 8. b osztály.
A ballagáson tanulónként 2 fő hozzátartozó vehet részt. A bizonyítványokat az ünnepély után vehetik át a végzősök, az iskola épületébe már nem jöhetnek be a vendégek, Szülők.

Rossz idő esetén:
Az iskola tornatermében lesz az ünnepély, az időpontok változatlanok.
Ebben az esetben a Szülők, vendégek nem vehetnek részt az ünnepélyen. Készítünk fotókat, melyeket a Szülők a későbbiekben megkapnak.
Az alsóbb évfolyamok osztályszinten, a tantermükben zárják a tanévet és kapják meg a tanulók a bizonyítványokat. Részletes tájékoztatást az osztályfőnökök adnak. Szülő sajnos nem mehet be a terembe, az iskolába.

Megértésüket, együttműködésüket előre is köszönöm.

Kőszeg, 2020. június 10.

Kovácsné Szabó Éva igazgató