Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ sikerek online táncversenyen

BE-JÓ sikerek online táncversenyen

A COVID-19 koronavírus miatt elrendelt karantén alatt is készült néhány szóló és duó koreográfia, így a BE-JÓ Táncegyüttes is részt tudott venni 2020. júniusában a XXXVIII. Zuglói Táncfesztivál – Országos Amatőr Táncverseny online változatában. Az online tanulmányi versenyek mellett így a táncosok is tudták képviselni a Bersek iskolát ebben az időszakban is.

Téves címzés miatt az érmeket tartalmazó csomag kissé hosszabb idő alatt ugyan, de végre megérkezett. A következő szép eredmények születtek majorett show kategóriában:
- Amatőr szinten a negyedik osztályt végzett Bak Emma először mérette meg magát szóló táncosként. Neki volt a legnehezebb dolga, hiszen öten versenyeztek a helyezésekért. Nagy volt a boldogság, mikor a képzeletbeli dobogó 2. fokára állhatott fel „In the Navy” c. táncával. Kumánovich Kata és Kinga egy vidám, latinos hangvételű testvértáncot tanult be a „Rio” c. rajzfilm egyik betétdalára. Ők is ezüstéremmel zárták a versenyt.
- Professzionális kategóriában junior korosztályban Kercselics Kitti Kíra „Timber” c. koreográfiájával a 2. helyen végzett, míg felnőtteknél Baranyai Katalin igen magas technikájú majorette táncát arany éremmel jutalmazták a zsűritagok.
Nagy örömünkre, a BE-JÓ Táncegyüttes még egy különdíjat, ZUGLÓ KUPÁT is kiérdemelt a zsűri döntése alapján.
További szép nyarat, jó pihenést kívánunk Mindenkinek!

Horváth Márta
művészeti vezető