Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ ÉVSZAKOK – BE-JÓ évadzáró gálaműsor

BE-JÓ ÉVSZAKOK – BE-JÓ évadzáró gálaműsor

Az iskola táncszakköreként már 23 éve működő BE-JÓ Táncegyüttes 2018. június 3-án tartotta évadzáró gálaműsorát a Jurisics-várban.

Fotóalbum
Az első részben a táncosok az évszakokat idézték meg esernyővel, hópihékkel, hóemberekkel, krampuszokkal, tavasztündérekkel és latinos hangulatú táncokkal. A második részben slágerekre készült és országos táncversenyen arany és ezüst minősítést, különdíjakat elérő mazsorett koreográfiákat, valamint énekes-táncos produkciókat láthatott-hallhatott a teltházas lovagterem közönsége Kumánovich Kata és Tolnay Veronika énekével kísérve. Horváth Márta művészeti vezető köszönetet mondott a támogatóknak, kiemelten a Szülői Munkaközösségnek, ajándékokat adott át a BE-JÓ Táncegyüttesért Egyesületet alapító anyukáknak a rengeteg segítségért. Négy lány - Desics Bettina, Rába Noémi, Bigner Bettina és Dan Mercédesz - oklevelet kapott kiemelkedő szorgalmáért, hősies versenyzéséért. A 2,5 órás műsor látványos össztánccal zárult, ahol mind az öt korcsoport - táncos lábú anyukákkal kiegészülve - a világot jelentő deszkákra lépett.
A lányok a nyári szünetben sem fognak pihenni, hiszen már most sok felkérést kaptak a különböző falunapokra, bükfürdői rendezvényekre és történelmi fesztiválokra.

Horváth Márta
művészeti vezető