Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > „Felnyergeltek a huszárok” RAJZPÁLYÁZAT

„Felnyergeltek a huszárok” RAJZPÁLYÁZAT

Kőszeg Város március 15-i „FELNYERGELTEK A HUSZÁROK ” programsorozatához kapcsolódva a Kőszegi Ostromnapok Egyesület és iskolánk a TOP 7.1.1-16-H-ESZA-2018-00037 azonosító számú pályázat keretében rajzpályázatot hirdetett.

Fotóalbum
Az iskola névadójának Bersek József huszárezredesnek is méltó emléket állítottak a diákok az alkotásokkal. Közel hetven pályamű érkezett a kőszegi iskolákból a pályázatra. Nehéz feladata volt a zsűrinek a szebbnél szebb és ötletesebb pályaművek díjazásánál. Wimmer Lászlóné iskolánk nyugalmazott rajztanára és Németh János művésztanár négy korcsoportban zsűrizte a gyerekek munkáit. 2019.március 16-án a kiállítás megnyitójával egy időben került sor a díjkiosztóra a Jurisics vár KÖSZHÁZ-ban.
Köszönjük a felkészítő tanárok munkáját! GRATULÁLUNK a szép eredményekhez!

Prácser Petra 2. osztály I.hely, Mozsolicz Jázmin 2.osztály III.hely, Bak Emma 3.osztály II.hely, Dankó Angelika 3.osztály (Horvátzsidány) III. hely, Windisch Gréta 6.osztály I. hely, Károlyi Abigél 5.osztály Különdíj, Kumánovich Alíz 7.osztály 2. hely

Szabóné Király Éva Anna
szaktanár