Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Gyermeknap a Vas Népével

Gyermeknap a Vas Népével

Kívánj egy nagyot, teljesítjük!

Május utolsó vasárnapja a Nemzetközi Gyermeknap. Ebből az alkalomból egy igazán különleges ajándékot szeretnénk adni a Vas megyei gyerekeknek: öt szerencsésnek teljesítjük egyik különleges kívánságát.

Persze, tudjuk, mindenkinek vannak vágyálmai, sokan szeretnének drága ajándékokat, egzotikus utazásokat, de mi nem ilyen kívánságokat várunk. Sokkal inkább olyan élményeket, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz, vagy nem lehet megszervezni. Szóval senki ne kérjen tőlünk pónilovat, vagy okostelefont, nem tudunk senkit összehozni Messivel vagy Christiano Ronaldóval, de még egy vacak űrutazást sem tudunk megszervezni.
Szívesen segítünk ugyanakkor, ha valaki egy különleges foglalkozás rejtelmeivel szeretne megismerkedni, legyen az állatorvos, cukrász, vagy éppen tűzoltó. Ha valaki lóra, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani.
De nem korlátozzuk a lehetőségeket, eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 15-ig, a szerkeszto@vasnepe.hu címre, vagy a 9700 Szombathely, Széll Kálmán u. 40. postacímre, „Gyermeknapi kívánság” megjelöléssel.
Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot pedig még a gyermeknap előtt teljesítjük!