Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY 2019.

TANÉVNYITÓ ÜNNEPÉLY 2019.

„A nyár, a nyár, az elrepült,
a villanydrótra fecske ült,
készül már lassan messzire,
talán a világ végire.
Szállnak a napok, mint a szél,
kerengve hull már pár levél,
nekem is mindjárt menni kell,
nem cserélnék most senkivel!
Táskámban könyvek, füzetek,
vár rám egy pad és sok gyerek,
számok, betűk és dallamok…
Szervusz! Iskola! Itt vagyok!”

Fotóalbum
Bak Emma 4.a osztályos diákunk előadásában hallhattuk Kálnay Adél tanévköszöntő versét, miután a nyolcadikosok kézen fogva bevezették megilletődött elsős kis diákjainkat.
Kovácsné Szabó Éva igazgatónő tanévnyitó beszéde után még Desics Bettina 7.b osztályos tanulónk tolmácsolta Szalai Borbála versét, melynek címe „Legyen öröm a tanulás!”. A kollégákkal igyekszünk elérni ezt a célt…A 2020-ban 25 éves jubileumát ünneplő BE-JÓ Táncegyüttes nyolcadikos lányai, Eigner Hermina, Kumánovich Kata, Moldvai Dóra és Dan Mercédesz mazsorett showtánccal köszöntötték az új tanévet.
A 2019-2020-as tanév hivatalos megnyitásával az igazgatónő külön köszöntötte az 1. osztályos tanulóinkat, akiket „Bersek” feliratú fehér póló ajándékozásával fogadtunk „Bersekes diákokká”.
Élményekben, közös programokban, jó jegyekben gazdag, balesetmentes tanévet kívánt a Bersek József Általános Iskola iskola diákjainak, pedagógusainak és dolgozóinak, valamint megköszönte a szülők bizalmát iskolánk felé.

Horváth Márta
műsor szervezője