Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Kifejezetten remek szezont fut a fiatal kőszegi teniszező Tihanyi Luca, aki főként Ausztriában halmoz sikert sikerre.

Kifejezetten remek szezont fut a fiatal kőszegi teniszező Tihanyi Luca, aki főként Ausztriában halmoz sikert sikerre.

Tihanyi Luca, a kőszegi Bersek József Általános Iskola 8. osztályos tanulója több csapatban játszik, továbbá több különböző szintű versenyen is rendre próbára teszi magát.

Fotóalbum
Ausztriában az UTC Oberwart felnőtt női gárdájával ezüstérmet szerzett a burgenlandi Landesliga B osztályban - egész évben nem kapott ki. A Sport Hotel Kurz egyesület U15-ös csapatában osztrák partnerével - Kirnbauer Laurával - megnyerték a korosztályos tartományi bajnokságot, és ezzel burgenlandi színekben kvalifikálták magukat az országos korcsoportos csapatbajnokság döntőjébe. A finálénak október közepén a karintiai Wolfsberg ad otthont. Év közben kisebb egyéni tornákon is indult Ausztriában (Grosswarasdorf, Echsenbach, Weitra, Neufeld), ahol pályára lépett, ott a korosztályos egyéni versenyeket mind megnyerte. Ezzel magasan vezeti a burgenlandi korcsoportos ranglistát. Továbbá szerepel a Savaria TC OB II-es női felnőtt csapatában is, eddig egyéniben és párosban is veretlen.
-A nyáron napi 4-5 órákat edzett, de a télen is tréningezett, a Sport Hotel Kurz egyesület, illetve a Kőszegi SE által biztosította pályákon készült szorgalmasan - árulta el Tihanyi Tibor aki edzőként, és nagypapaként áll Tihanyi Luca mellett. - Mint edző nagy lehetőségeket látok a játékában, ha így fejlődik tovább, sokra viheti. Természetesen jár a köszönet a Savaria TC-nek, Szabó Péter vezetőedzőnek, a szombathelyi edzések, mérkőzések sokat tesznek hozzá a fejlődéséhez.
És az sem mellékes, hogy a Bersek iskola is minden támogatást megad Lucának.