Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Pályaorientációs nap 2019.

Pályaorientációs nap 2019.

November 15-én pályaorientációs napot tartottunk.

Fotóalbum
Alsó tagozatos tanulóinka tűzoltók, a mentőállomás, a katonaság munkájával ismerkedhettek, valamint megtekintették a Tábornokház Múzeum „Kismesterségek” című kiállítását. Iskolánk felső tagozatosai számára a Vas Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Pályaválasztási Tanácsadó munkatársai szerveztek színes és változatos pályaorientációs napot.
Az osztályok nyolc helyszínen váltották egymást, ahol önismereti, és kommunikációs játékok, ötletes interaktív feladatok várták a tanulókat. Megismerkedtek az önkéntesség fontosságával, az együttműködés erejével.
Három iskolából érkeztek tanárok, és diákok, hogy megismertessék iskolájukat, és a választható szakmákat a gyerekekkel.
Nagy sikert aratott az Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium és Szakközépiskola, illetve a csepregi Nádasdy Tamás Szakgimnázium és Szakközépiskola szakmabemutatója. Előadó volt még a Szombathelyi Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola tanárnője, aki elmondta, hogy iskolája, a meglévő szakmák mellett jövőre új képzéseket is indít.
A délelőtt vidáman és reményeink szerint hasznosan telt, segítve ezzel diákjaink pályaválasztását.
Köszönjük a bemutatókat, előadásokat tartó szakemberek, pedagógusok, középiskolai diákok közreműködését.

Vilits Katalin 8.b osztályfőnök