Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ aranyeső a Mikulás Kupán

BE-JÓ aranyeső a Mikulás Kupán

2019. december 8-án került megrendezésre a Fórumház Egyesület szervezésében a XXXVII. Zuglói Országos Amatőr Táncfesztivál Mikulás Kupája, ahol a két nap alatt összesen 257 produkció mérette meg magát az ország különböző városaiból, táncegyesületeiből.

Fotóalbum
A BE-JÓ Táncegyüttes valamennyi korcsoportja nagy sikert aratott, az aranyérmek mellé szépen sorjáztak a különdíjas kupák is az újonnan elkészült koreográfiákra. ,A BE-JÓ lányok összesen 6 arany, 1 ezüst minősítést és 4 különböző különdíjas kupát érdemeltek ki táncaikkal. Részletesen:
- Gyermek korcsoportban Kercselics Kitti Kíra „Magyar táncok” c. új szóló majorette show táncával a I. helyen végzett, és remek előadásával kiérdemelte legnagyobb elismerésként az ORSZÁGOS BAJNOK KUPÁT is!
- Dan Mercédesz, Eigner Hermina, Kumánovich Kata és Moldvai Dóra „Let’s Get Loud” c. majorette showtáncukkal ezen az országos versenyen is a dobogó legfelső fokára állhattak.
- A legkisebbeknek volt a legnehezebb dolguk, hiszen 6 ellenféllel versenyeztek. „Esőtánc”-uk mégis az első helyen végzett, sőt még KÜLÖNDÍJAT is kaptak!
- Bencsics Regina „Ophelia” c. új szalagos szóló táncával a II. helyre küzdötte fel magát.
- Az anyukákkal és a kicsikkel kiegészült generációs, 28 fős közös történelmi társastánc, a „Schiarazula Marazula” sikert aratott, a színpadi látványtáncok kategóriában az I. helyen végzett.
- A 7-8.osztályosok „Emelem a kalapom” c. táncukkal a dobogó legfelső fokára állhattak és még MIKULÁS KUPÁT is kaptak!
- A már egyetemista, illetve dolgozó lányok a Tolnay Veronika énekével kísért „Andante, Andante” táncukra az aranyérem mellé még egy FÓRUMHÁZ BAJNOKA KUPÁT is szereztek!
Hatalmas volt a boldogságunk!!! Igazán méltó befejezése volt ez a BE-JÓ Táncegyüttes 2019-es eseménydús évének!
Nagyon köszönjük minden támogatónk, elsősorban Kőszeg Város Képviselő-testületének eddigi segítségét, én külön a segítő anyukák nélkülözhetetlen kíséretét.
Ezúton is kívánunk Mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket és egészségben, sikerekben gazdag új évet!
Már most sok szeretettel hívunk, és várunk minden kedves érdeklődőt 2020. május 30-án a Jurisics-vár lovagtermébe a BE-JÓ Táncegyüttes 25 éves jubileumi műsorára!


Horváth Márta
művészeti vezető