Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

XX. Bersek-bál

Kedves Szülők és Szülőtársak!

Bizony-bizony, 2020. január 18-ára már a XX. JUBILEUMI BERSEK-BÁLT szervezzük, ahol szeretnénk folytatni azt a remek hagyományt, hogy évente egyszer hangulatos körülmények között fehér asztal mellett találkozzanak egymással a tanárok és a szülők. A helyszín a Dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézmény II. épületének díszterme.

A rendezvény célja továbbra is a felhőtlen kikapcsolódás, az emberi kapcsolatok ápolása, valamint a bevételből tanulóink nyári táborozását, versenyeztetését, és az új kerékpártároló építését szeretnénk segíteni.
A remek hangulatra garancia a VáRosi Duó (Tricolor), az Arany Strucc Étterem szolgáltatásai, a BE-JÓ Táncegyüttes korcsoportjainak előadása, valamint a szülők és tanárok közös meglepetéstánca.
A bálra meghívunk és szeretettel várunk minden kedves szülőt, családtagot, barátot és ismerőst!
Amennyiben nem tud, vagy nem kíván részt venni rendezvényünkön, megköszönnénk, ha támogatná az „Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért” gazdasági tevékenységét támogatói jegy vásárlásával.
Részvételi szándékát, vacsoraigényét és név szerinti asztalfoglalási igényét, kérjük, hogy legkésőbb január 16-án (csütörtökön) 15 óráig jelezze az iskolatitkári irodában az 563-158-as telefonszámon vagy személyesen Horváth Márta főszervezőnél.

Kőszeg, 2020. január 6.


Kovácsné Szabó Éva igazgató, Pesti Krisztina SzM Elnök, Horváth Márta főszervező