Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

A XX. Bersek-bál

2020. január 18-án már a XX. jubileumi Bersek-bált tartottuk meg a Dr. Nagy László EGYMI II. épületének dísztermében.

Fotóalbum
A remek hangulatot garantálta a VáRosi Duó (Tricolor), az Arany Strucc Étterem szolgáltatásai, a BE-JÓ Táncegyüttes korcsoportjainak előadása, Meggie előadása, valamint a szülők és tanárok közös meglepetéstánca. A bált Kovácsné Szabó Éva igazgatónő és Pesti Krisztina SZM-elnökasszony nyitotta meg. A jubileumra való tekintettel több meglepetéssel is készültünk: köszöntöttük azokat a párokat, akik már a kezdetektől részt vettek a Bersek-bálokon, fotósarkot alakítottunk ki, XX. Bersek-bál feliratú pezsgős poharat vihettek haza azok a szerencsések, akik számot találtak a székük alján. Meggie jótékonysági előadást tartott, ezzel is növelve jótékonysági bálunk bevételét. Műsora emelte a Bersek-bál hangulatát. Mindig nagy várakozás előzi meg a szülők és tanárok közös meglepetéstáncát, ami idén is hatalmas sikert aratott „Egy kis varázslat” címmel. Számtalan nagy értékű tombolatárgyat kaptunk, közel 200 darabot sorsoltunk ki. A két fő díjat, a szállásutalványokat, a Szülői Munkaközösség és Pintér Henrietta ajánlotta fel.
A rendezvény célja továbbra is a felhőtlen kikapcsolódás, az emberi kapcsolatok ápolása volt, ez maximálisan sikerült. A bevételből tanulóink jutalomkirándulását, nyári táborozását, versenyeztetését, és az új kerékpártároló építését szeretnénk segíteni.
Ezúton is köszönöm a rengeteg tombolafelajánlást, a szülők és tanárok segítő munkáját.

Horváth Márta
főszervező