Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Igazgatói tájékoztató

Igazgatói tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Köszönöm azt a maximális együttműködést, segítőkészséget, melyet a kialakult helyzetben az Önök részéről tapasztaltunk.
Tudjuk, sok esetben gond megoldani a gyermekek otthoni felügyeletét, de most az otthonlét szolgálja legjobban a vírus terjedésének megfékezését, a gyermekek védelmét.
Igyekszünk folyamatosan küldeni a tananyagokat, feladatokat a KRÉTA rendszeren, illetve különböző on-line felületeken az osztályfőnökök, szaktanárok segítségével. Azt is tudjuk, ahol több iskolás korú gyermek van, nem egyszerű az otthoni digitális tanulás. Ezért biztatom Önöket, hogy bármilyen apróságnak tűnik is a kérdés, forduljanak bizalommal a tanítókhoz, tanárokhoz, ők a segítségükre leszünk.
Vigyázzanak gyermekeikre, magukra, az egész családjukra!
Köszönettel: Kovácsné Szabó Éva igazgató

Kedves Gyerekek!

Szokatlan ez a helyzet mindannyiunknak, és büszke vagyok Rátok, hogy ilyen ügyesen, fegyelmezetten veszitek az akadályokat! A már küldött feladatokat szépen oldjátok meg, sokan önszorgalomból ppt- ket, plusz feladatokat készítetek.
Látom, komolyan veszitek a digitális tanulást, hiszen az ismeretekre a későbbiekben is szükségetek lesz. Kérdezzetek bátran, igyekszünk minden kérdésetekre válaszolni. Most itt a lehetőség, a kötelezőn túl, lehet kutatni, plusz információkat szerezni, gyakorolni.
A legfontosabb, hogy tartsátok be az egészségügyi szabályokat, ne legyetek betegek!
Üdvözlettel: Éva néni