Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Tisztelt leendő első osztályos Szülők!

Tisztelt leendő első osztályos Szülők!

Bizonyára nagy izgalommal, várakozással telve készülnek gyermekeik számára a következő tanévtől iskolát választani. Fontos a már gyermekeiket iskolába járató ismerősök, rokonok véleménye, de a legfontosabb az Önök személyes tapasztalata, megérzése, gyermekeik benyomása.

Linkajánló
Sajnos a vírushelyzet miatt a megszokott módon, Nyitott iskolai programokkal, Manósuli foglalkozásokkal nem tudjuk Önöket és gyermekeiket várni, de igyekszünk az online lehetőségeket kihasználva minél szélesebb körű tájékoztatást adni iskolánkról.

Tanítóink 3 fordulós kis játékos feladatsort állítanak össze, melyet az óvodákba eljuttatunk, ahol Önök átvehetik. Az első kis füzetet már el is küldtük, reméljük, a kicsik örömüket lelik benne!

Iskolánk életéről kisfilm is készült, melyben szeretnénk bemutatni a komoly munkát és a sok-sok játékos foglalkozást, programot.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani Önöknek, az iskolaválasztást megkönnyítve, a telefonon történő kapcsolattartásra, ahol felmerülő kérdéseikre készséggel válaszolunk.

Telefonszám: 06/30-195 8676

Szíves figyelmükbe ajánlom az iskola honlapját: www.bersek.hu és iskolánk Facebook oldalát: https://www.facebook.com/bersekiskola, ahol mindig az aktuális, friss információk szerepelnek.

Forduljanak hozzánk bizalommal, szeretettel várjuk Önöket és a leendő kis első osztályos tanulókat!



Iskolavezetés