Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Szülői tájékoztatás-tanévzárás 2020-2021.

Szülői tájékoztatás-tanévzárás 2020-2021.

Tisztelt Szülők!

A 2020/2021. tanév zárásával kapcsolatban a következő tájékoztatást adom:

Iskolánkban a tanévzáró ünnepély 2021. június 17- én, csütörtökön délután lesz.

A 8. évfolyam számára a ballagást és a tanévzáró ünnepélyt 17:00 órakor tartjuk az iskola tornatermében. Ballagó diákjainkhoz két-két szülő vagy érintett hozzátartozó jöhet be az aktuális járványügyi szabályok betartásával, maszk viselése kötelező.

Alsóbb évfolyamos diákjainknak az osztálytermekben tartják az osztályfőnökök a tanév zárását, a bizonyítványok kiosztását. Az időpontokról az osztályfőnökök adnak tájékoztatást. A szülők személyes jelenlétére a járványügyi helyzet miatt nem tudunk lehetőséget biztosítani. Kérem szíves megértésüket!
Az igazgató minden osztálytól elköszön és az okleveleket, jutalomkönyveket személyesen adja át a kiemelkedő tanulmányi munkát végzett, versenyeken kimagasló eredményeket elért tanulóknak.

Pedagógusaink nevében is szeretném megköszönni a Tisztelt Szülők, a Szülői Munkaközösség iskolánk munkáját, életét mindenben támogató, segítő együttműködését!

Tanulóinknak élményekben gazdag, balesetmentes nyári szünetet, feltöltődést kívánok!

Köszönöm Kollégáim és az iskola minden dolgozója lelkiismeretes, diákjaink érdekeit minden tekintetben szem előtt tartó munkáját!



Kőszeg, 2021. június 1.

Kovácsné Szabó Éva igazgató