Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Országos 3. hely a „Népek tavasza” c. projektversenyen

Országos 3. hely a „Népek tavasza” c. projektversenyen

A gödöllői Hebe Kft. tulajdonosai és dolgozói célja, hogy a diákok számára olyan tanulmányi versenyeket szervezzenek a különböző tantárgyakból (angol, német, földrajz, irodalom, történelem, olvasás), amelyek a hagyományos iskolarendszerben közvetített tananyagot élményszerűen dolgozzák fel, kiegészítve kreatív, rendhagyó és izgalmas versenyfeladatokkal.
Fontos az is a számukra, hogy a diákok megtanulják a komplex projektfeladatok készítését, és megtapasztalják a csapatban működés fortélyait.

A bersekes tanulók már több alkalommal is részt vettek ezeken a versenyeken németből és történelemből, 3-4 fős csapatokban.
Idén Károly Abigél 7.a osztályos diákunk egyedül szerette volna megméretni magát a „Népek tavasza” elnevezésű egyfordulós projektversenyen. A feladatlapon 100 pontból 98-at kapott a megoldásaira, ezáltal a képzeletbeli dobogó 3. fokára léphet fel. Külön érdem, hogy mindezt nemcsak a 7-8. évfolyamosok között érte el, hanem a középiskolások 4 évfolyamával együtt versenyezve 52 diákból!!!

Kiemelkedő eredményéhez gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető, felkészítő tanár