Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

Gyereknap 2021.

Június 11-tartottuk a gyermeknapot iskolánkban

Fotóalbum
Az alsó tagozatosok a Csónakázó tóhoz mentek
ünnepelni.Kiváló programokon vehettek részt a gyerekek.A rókavadászat nagyon izgalmas volt mindenki számára.Majd következett a tó körbefutása.Mindenki lelkesen futotta végig a távot.
Majd egy kis falatozást és fagyizást követően kezdődhetett a várva várt számháború.Ezután még mindenki kipróbálhatta a trambulint,a röplabdapályát,a csúszdákat,a hintákat.Kicsit fáradtan de sok élménnyel térhettünk vissza az iskolába.
Szekérné Döbrösy Beáta alsós mk. vezető

Az idei tanév végén a gyermeknapi programunkat sajnos nem tudtuk a hagyományos módon megtartani a járványügyi helyzetre való tekintettel. Ettől függetlenül próbáltunk érdekes és szórakoztató feladatokat kitalálni. A délelőtt első felében rádiós vetélkedőn vettek részt a felső tagozatos diákok. Sokféle fejtörő feladatot kaptak a diákok, amit nagy kedvvel oldottak meg. Külön értékeltük az 5.-6.osztályosokat és a 7.-8.osztályos tanulók teljesítményét. Nagyon igényes menetlevelet készítettek a diákok.

Eredmények:
1.hely: 6.a osztály
2.hely: 5. a osztály
---------------------------------------------------------------------------------------
1.hely: 8.b osztály
2.hely: 7.a osztály
3.hely: 8.a osztály
Minden osztály kapott oklevelet, finom falatokat és innivalót, ami nagyon jól jött a délelőtt további programjához.
A rádiós vetélkedő után az osztályok egyénileg az osztályfőnökükkel kiránduláson, fagyizáson vettek részt. Szerencsére az idő is kedvezett ehhez.
Remélem, hogy a nem megszokott gyereknapi programok ellenére is mindenki talált kedvére való szórakozási lehetőséget. Bízom benne, hogy a jövő évben sikerül megrendeznünk a hagyományos programjainkat.

Bozó Patrícia
DÖK segítő tanár