Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > TANÉVZÁRÓ ÉS BALLAGÁS A BERSEKBEN

TANÉVZÁRÓ ÉS BALLAGÁS A BERSEKBEN

„Én azt hittem, hogy mindig kék,
ragyogó tükör a tenger,
s hogy rejtett aranyszemecskék
kincsével tele az ember.

De tudtam: Nincs szebb feladat,
mint vágyva előre törni:
keresni, kutatni, hol rejlik a mag,
s szeretni, és gyűlölni.

És látni, hogy néha szürke homályon,
átragyog kéken a tenger,
s tudni: tisztább öröm nincs a világon
mint az, ha ember az ember.”

Fotóalbum
Június 17-én délután családias hangulatban a közvetlen hozzátartozókkal együtt az iskola udvarán búcsúztunk nyolcadik osztályos tanulóinktól.

A hetedikesek nevében Tompa Sára búcsúzott diáktársaitól. A ballagó diákok meghitt zenés - verses műsorral köszöntek el iskolánktól, tanáraiktól. Steirits Lili és Karádi Szonja búcsú beszéde után a nyolcadikosok ballagó szalagjukat felkötötték a Bersek iskola dísz zászlójára. Iskolánk igazgatónője, Kovácsné Szabó Éva köszöntő beszédében az eltelt tanév közös eredményeiről, sikereiről, vidámsággal telt napjairól szólt és sok sikert kívánt a középiskolai tanulmányokhoz. Köszönetét fejezte ki a szülőknek a támogató együttműködésért, a pedagógusoknak a magas színvonalon végzett oktató- nevelő munkájukért. Tanulóink szépen, eredményesen, sokszor kiemelkedően szerepeltek az online oktatás mellett is a tanulmányi, kulturális, művészeti és sportversenyeken. A legügyesebb, legszorgalmasabb diákok, sportolók felkerültek az iskola BÜSZKESÉGTABLÓJÁRA, ahol a fényképeik mellett az eredményeik is olvashatók. A kiváló tanulmányi eredményt elért tanulóknak iskolánk igazgatónője jutalomkönyvet adott át. Windisch Gréta és Agg Valentina 8. a, Karádi Szonja, Desics Bettina, Harkány Júlia 8.b osztályos tanulók nyolc éven át tartó kiemelkedő tanulmányi eredményükért díszoklevél elismerésben részesültek. Az”Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért” továbbtanulási támogatást a nyolc év alatt kiemelkedő tanulmányi munkájáért Kovács András és Szabó Vanessza 8.a és Harkány Júlia 8.b osztályos tanulók érdemelték ki. A jutalmat Kiss Lajos Csaba tanár úr, a kuratórium elnöke adta át.

Iskolánk 50 éves jubileuma tiszteletére alapított emlékérem a „Bersek József Általános Iskoláért” kitüntetést Harkány Júlia és Desics Bettina 8. b osztálytanulók vehették át.

Szekérné Dőbrösy Beáta tanító, alsó tagozatos munkaközösség- vezető, a tantestület szavazata alapján, munkája elismeréseként a”Bersek József Általános Iskoláért”bronz emlékplakett kitüntetésben részesült.

Alsóbb évfolyamos tanulóink az osztálytermekben vették át a bizonyítványokat. Az igazgatónő oklevél és jutalomkönyv elismerésben részesítette a tanév során kiemelkedő tanulmányi és versenyeredményeket elért diákokat.

Kedves Ballagók! Kívánunk sok sikert a jövőben, álmaitok váljanak valóra, de maradjanak meg a szép emlékek, amelyek mindig arra emlékeztetnek Benneteket, hogy „Jó volt bersekes diáknak lenni!”

Szabóné Király Éva Anna és Horváth Márta
8. o. osztályfőnökök