Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > CSODASZARVAS TÁBOR

CSODASZARVAS TÁBOR

2021. 06. 21-07.02. között 81 diákunk a Csodaszarvas Élményhetek elnevezésű ingyenes táborban vehetett részt az EFOP 3.3.5-19-2020-00016 számú pályázatnak köszönhetően.

Fotóalbum
Négy napközis csoportunk volt, illetve egy, amelyik a Balatonnál tölthetett el egy hetet.
A napközis csapatok lovagoltak, megmászták a Holdfényliget Kalandpark különböző szintű kötélpályáit, dottóztak, Szombathelyen a Savaria Moziban filmet néztek, játszottak a Kalandvárosban, a felső tagozatosok strandoltak a Tófürdőn és lovagokká váltak a Jurisics-várban. A melegrekordokat is megdöntő napok során a bentlakásos csoportunk több balatoni strandot és vizieszközt is kipróbált, sétahajózott, horgászott, éjjel számháborúzott, gyalogtúrázott.
Köszönöm kollégáim munkáját, segítségét, és köszönjük a Sárvári Tankerületi Központ által felkínált lehetőséget, melynek segítségével nagyon sok helyre vihettük el tanulóinkat, maradandó KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYT szerezve nekik, s talán ez a legfontosabb, pláne egy újabb közel 1 éves pandémia-időszak után…

Horváth Márta
iskolai koordinátor