Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Országos 3. hely a „Széchenyi emlékverseny” c. történelmi projektversenyen

Országos 3. hely a „Széchenyi emlékverseny” c. történelmi projektversenyen

„Tiszteld a múltat, hogy élhesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn”
(Gróf Széchenyi István)

A gödöllői Hebe Kft. számos tantárgyból szervez évről-évre a diákok számára olyan tanulmányi versenyeket, amelyek a hagyományos iskolarendszerben közvetített tananyagot élményszerűen dolgozzák fel, kiegészítve kreatív, rendhagyó és izgalmas versenyfeladatokkal.
Gróf Széchenyi István születésének 230. évfordulója alkalmából a gróf leszármazottjai által létrehozott alapítvány Széchenyi-emlékévet hirdetett meg 2021-ben.
A Széchenyi-év meghirdetésével a Széchenyi család arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a Kárpát-medencében még soha nem volt akkora szükség a szellemi összefogásra, mint most!

Károly Abigél 8.a osztályos diákunk megismételte a tavalyi kiemelkedő eredményét.
A „Széchenyi emlékverseny” elnevezésű egyfordulós projektversenyen a feladatlapjára 98 pontot kapott a 100-ból. 50 induló közül így ismét a képzeletbeli dobogó 3. fokára léphet fel.

Kiemelkedő eredményéhez gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető, felkészítő tanár