Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Bersek-sikerek a 15. Mozaik Országos Tanulmányi Versenyen

Bersek-sikerek a 15. Mozaik Országos Tanulmányi Versenyen

A Mozaik Tankönyvkiadó igen színvonalas online versenyzési lehetőséget biztosít már hosszú évek óta 12 tantárgyból a szorgalmas és érdeklődő diákoknak az általános iskola 1.osztályától kezdve a végzős középiskolásokig.

Az 5 online, fordulónkénti 12 összetett kérdés bizony sok internetes kutakodást és gondolkodást követel a versenyzőktől a helyes megoldáshoz, ennek ellenére több ezer általános és középiskolai tanuló vállalta az idei tanévben is a megmérettetést határon innen és túl.
A kőszegi Bersek József Általános Iskola két diákja is kiérdemelte az 5 online forduló magas pontszámai után, hogy meghívást kapjon az Országos Döntőre, április 9-ére.
Az 5-6.évfolyamon 35, míg a 7-8. évfolyamon 26 diák vehetett részt a történelem verseny országos döntőjén. Az ünnepélyes eredményhirdetésre korosztályonként és a tantárgyak szerint csak az első 4 helyezett kapott meghívást április 23-ára Szegedre.

Az Országos Döntő emelt szintű, nehéz kérdéssora sem tudott kifogni a bersekes tanulókon, hiszen Tóth Botond Kende 5.a osztályos és Krisztián-Rudolf Kira 7.a osztályos diák is a II. helyezést érte el korcsoportjában.

Hatalmas a boldogságunk! Kiemelkedő eredményükhez gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rájuk, további lelkesedést és sikereket kívánunk!

Köszönjük a Bersek József Általános Iskoláért Alapítvány és a szülők támogatását az utazás- és szállásköltségekben.

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető, felkészítő tanár