Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > „Natúrparki élményjáték”

„Natúrparki élményjáték”

December 7- én került megrendezésre a „natúrparki élményjáték program”, melyet az Írottkő Natúrpark Egyesület szervezett.

Fotóalbum
15 bersekes hetedikes diákunk és egy rohonci általános iskola felsős osztálya vett részt a programon. Balázs Borbála és Illés Péter vezetésével 2 órás interaktív foglalkozás keretében ismerkedtek a gyerekek sérülékeny ökoszisztémánkkal, a biodiverzitás csökkenésének következményeivel, a lehetőségekkel és jellemző fajokkal. Az udvaron drámapedagógiai elemekkel átszőtt feladatokkal találkoztak, mandalákat készítettek levelekből, tobozokból, faágakból. A teremben érdekes teszteket oldottak meg csoportokban. Közös csoportokat alkottak az osztrák és magyar gyerekek, próbáltak kommunikálni is egymással. Nyelvgyakorlásnak is nagyszerű volt ez a 2 óra. Közben finom pogácsát, mézeskalácsot és alma levet kapott mindenki. Tartalmas délelőtt volt, Ökoiskolaként nagyon örültünk a lehetőségnek!
Köszönjük a szervezőknek!

Kovácsné Zsolt Andrea osztályfőnök