Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Megyei Szépíró Verseny

Megyei Szépíró Verseny

Az idei tanévben már nyolcadik alkalommal rendezte meg a dr. Nagy László EGYMI Rieglerné Kolnhofer Ildikó tanárnő vezetésével a Megyei Szépíró Versenyt a sajátos nevelési igényű (SNI), valamint a beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézségekkel élő (BTMN) általános iskolás gyerekeknek.

Fotóalbum
Tizennégy iskola 86 diákja vállalta a megmérettetést, nemcsak Kőszegről, de Gyöngyösfaluról, Csepregről, Bőből, Csehimindszentből, Táplánszentkeresztről és Sárvárról is érkeztek versenyzők. A Petőfi 200 – emlékévhez kapcsolódva Petőfi-versek másolását kapta mind a négy korcsoport. A Jurisics Miklós Gimnázium tanulói segédkeztek a diákoknak, ők olvasták fel tagoltan a szövegeket.
Amíg a zsűri értékelt, addig a gyerekek sem unatkoztak, hiszen különböző foglalkozásokon vehettek részt: óriás lufit fújtak, robotikáztak, kézműveskedtek, társasjátékoztak.
Iskolánkat tizenketten képviselték, közülük ketten is dobogós helyezést értek el. Harmadik helyezett lett korcsoportjában Farkas Diána 5.b és Kovács Tamás 8.a osztályos tanuló.
Szívből gratulálunk diákjainknak és a felkészítő kollégáknak: Draskaba Eszternek és Szabóné Király Éva Annának.
További szép sikereket kívánunk!

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető