Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Natúrpark Versenyen voltunk

Natúrpark Versenyen voltunk

Az idei tanév utolsó versenye a Natúrpark Verseny volt, amire 4 csapattal is neveztünk.

Fotóalbum
Az Írottkő Natúrparkért Egyesület szervezésében a Kőszegi Evangélikus Gimnázium és Technikum dísztermében mérték össze tudásukat a felső tagozatos gyerekek. Idén csak öt csapat vett részt ezen a számunkra nagyon értékes és érdekes versenyen. Előzetes feladatként a múlt hétvégén a Tömördi Madárvártán jártunk. Az ott látott és hallott érdekes információk segítségével készítettük el az első forduló 40 kérdésből álló feladatsorát. A döntőn Illés Péter tanárúr gyakorlatias, játékos és nagyon hasznos feladatokat adott a csapatoknak. Volt Activity, madárfelismerés, állathang felismerés, biológiai matek, faismeret, natúrparkos kérdések. Komoly megmérettetés volt. Horváthné Korom Zita az Írottkő Natúrpark Zöld Csoport vezetője koordinálta össze az eseményeket. Ezúton is köszönjük nekik a szervezést.
A következő eredmények születtek:
5. helyen a bersekes Predátorok csapata végzett: Alasz Marcell, Pusztai Bianka és Pusztai Dominik 7.a osztályos tanulói (felkészítő tanáruk: Kovácsné Zsolt Andrea)
4. helyen a szintén bersekes Gamer-Ci csapat lett: Kriston Zétény, Varga Samu és Zsigmond Bence a 7.a tanulói (felkészítő tanáruk: Kovácsné Zsolt Andrea)
3. helyezettek a Béri Balogh Általános Iskola tanulói lettek (gratulálunk nekik) (felkészítő tanáruk Vértes Ildikó)
2. helyezést értek el a Löncshúsok csapata: Garamszegi Abigél, Horváth Béla és Pál Olivér a 6.a tanulói (felkészítő tanáruk Tóth-Percze Mária)
Az idei győztes pedig a Csin-Csillák csapata lett: Bak Emma, Krizmanich Krisztina és Kumánovich Kinga a 7.a tanulói (felkészítő tanáruk: Kovácsné Zsolt Andrea)
Ők hárman képviselik majd az iskolát és a várost a szeptemberben megrendezésre kerülő békéscsabai országos döntőn.
Szívből gratulálunk minden gyereknek!

Kovácsné Zsolt Andrea
felkészítő tanár