Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BALLAGÁS ÉS TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY

BALLAGÁS ÉS TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY

„Indulj. A többit rád hagyom.
A táska leng a válladon:
az ellensúlyról énekel,
miközben lelked égre kel.”

Fotóalbum
Iskolánkban 2023. június 21-én a ballagást és a tanévzáró ünnepélyt együtt tartottuk meg - a bizonytalan időjárás miatt - az iskola tornatermében. Aznap a hetedikesek aktív, segítőkész közreműködésével ünnepi díszbe öltözött iskolánk. A folyosók és a termek ragyogtak a színpompás díszítésnek köszönhetően. A nyolcadik osztályos gyerekek utoljára foglalták el helyüket a padban. Nyolc együtt töltött év alatt, remélhetőleg szép emlékekkel és érzésekkel hagyták maguk mögött az általános iskolát.

Az ünnepi műsorban a hetedikesek közül Pusztai Bianka és Kumánovich Kinga búcsúzott a nyolcadikosoktól. A ballagó diákok nevében Schönfeld Mónika mondott köszönetet tanárainak, diáktársainak és támogató szüleiknek.

Az ünnepségen az elköszönő nyolcadik osztályosok átadták az iskola zászlóját a hetedikeseknek, és felkötötték rá az emlékszalagjukat. A megható búcsúbeszédeket az iskolai énekkar műsora színesítette.
Iskolánk igazgatónője, Kovácsné Szabó Éva ünnepi beszédében elbúcsúzott a ballagóktól, illetve az eltelt tanév közös eredményeiről, sikereiről, vidámsággal telt napjairól szólt. Idén is nagyon szép eredményeket értek el diákjaink. A legeredményesebb diákokat, sportolókat, név szerint is megemlítette. Csoportképük felkerült az iskola büszkeségtablójára, a fotók mellett az elért eredmények is olvashatók. A kiváló tanulmányi eredményt elért tanulóknak jutalomkönyvet adott át.

Mindig nagy öröm, amikor végzős diákjaink jutalmat vehetnek át tanulmányi munkájuk elismeréseként. A nyolc éven át kiemelkedő tanulmányi eredményükért díszoklevélben és az „Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért” továbbtanulási támogatásában három tanuló részesült: Hauer Dávid, Krisztián-Rudolf Kira és Pintér Balázs. Kiemelkedő sportteljesítményéért, szorgalmáért, jó tanulmányi eredményéért Varga Zénó könyvjutalomban részesült.
A „Bersek József Általános Iskoláért”bronz emlékplakettet hatalmas vastaps és ováció kíséretében Kiss Lajos Csaba tanár úr vehette át.

Az ünnepély után a bizonyítványok átadása következett az osztálytermekben, ez alatt a ballagók buborékfújós búcsúképeket készíthettek a műsor szép dekorációja előtt. Végül az osztályfőnöküktől kapott személyre szóló búcsúüzenettel hagyták el az általános iskolát.

Sok sikert kívánunk a középiskolában!

Diákjainknak vidám vakációt, sok-sok élményt, jó pihenést kívánunk!

Draskaba Eszter
szaktanár