Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.

Becsengettek…

Tanévnyitó ünnepély 2023.

„A nyár, a nyár, az elrepült,
a villanydrótra fecske ült,
készül már lassan messzire,
talán a világ végire.
Szállnak a napok, mint a szél,
kerengve hull már pár levél,
nekem is mindjárt menni kell,
nem cserélnék most senkivel!
Táskámban könyvek, füzetek,
vár rám egy pad és sok gyerek,
számok, betűk és dallamok…
Szervusz! Iskola! Itt vagyok!”

Fotóalbum
Tanévnyitó ünnepélyünk kezdetén a nyolcadikosok kézen fogva vezették be a megilletődött elsős kis diákjainkat a szépen feldíszített tornaterembe. A tanévet köszöntő kis műsort Krizmanich Hunor, Bánó Bíborka Zója versmondása és Kumánovich Kinga éneke alkotta. Kovácsné Szabó Éva igazgatónő kiemelten üdvözölte az 1. osztályos tanulóinkat, akik a Bersek iskola szimbolikus kapuján átlépve váltak bersekesekké. A Szülői Munkaközösségtől Bersek feliratú pólót kapnak ajándékba az elsős kisdiákok. Az igazgatónő élményekben, közös programokban gazdag, balesetmentes tanévet kívánt a Bersek iskola valamennyi diákjának, pedagógusának és dolgozójának, valamint megköszönte a szülők bizalmát iskolánk felé. Záró gondolataival megnyitotta a 2023-2024-es tanévet…
Köszönöm kollégáim, Vincze Tímea és Vén Tamás segítségét a hangosításban, valamint Szabóné Király Éva Anna tanárnő látványos dekorációját.

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető