Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Pályaorientáció-pályaválasztás

Pályaorientáció-pályaválasztás

A hetedik és nyolcadik osztállyal Szombathelyen jártunk a Hefele Menyhért Szakképző Iskolában. A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Vas Vármegyei Szakképzési Centrummal együttműködve itt szervezte meg idén először az Építő Expo elnevezésű pályaválasztási és szakmai programot.

Fotóalbum
Délelőtt indultunk külön busszal, amit a szervezők biztosítottak. Pályaválasztási szaktanácsadók koordinálásával próbálhatták ki a gyerekek a témában kiállított szakmákat. Kérdezhettek, feladatokat oldhattak meg, az érdeklődőbbek kreatívan festhettek, kalapálhattak, építhettek, párnát készíthettek és sok-sok ajándékot gyűjthettek össze. A megyéből csak 9 iskola élt a látogatás lehetőségével. Még ki kell forrnia magát a rendezvénynek, de úgy gondoljuk, sok gyerek élvezte a programot. A legvégén tombola is volt, amin sok bersekes tanuló nyert kisebb-nagyobb ajándékot. Talán ez a program is segített picit elsősorban a nyolcadikosoknak a hamarosan aktuálissá váló középiskola választásban.

Musinszki Petra és Kovácsné Zsolt Andrea osztályfőnökök