Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Kőszegi általános iskolák energetikai korszerűsítése

Kőszegi általános iskolák energetikai korszerűsítése

Örömmel tájékoztatjuk a kedves Szülőket, tanulóinkat, hogy iskolánk tornaterme a”Széchenyi Terv Plusz”projekt keretében, Kőszeg Város Önkormányzata, a Sárvári Tankerületi Központtal együttműködve sikeres pályázatot adott be az általános iskolák energetikai korszerűsítésére vonatkozóan, melynek keretében új hőszigetelés, új világítási rendszer, új nyílászárók, fix árnyékolók, labdavédő rács, új szendvicspanel tető, új vízelvezetés, akadálymentes mosdó és parkoló kialakítása valósul meg tornatermünkben.

Fotóalbum
A terveket Stampf Ervin építészmérnök készítette. Köszönjük mindenre kiterjedő figyelmét, iskolánkkal együttműködő munkáját!
Köszönjük Fekete Balázsnak, a Fejlesztési iroda vezetőjének közreműködését!
A projekt részleteinek ismertetése csütörtökön zajlott a Kőszegi Béri Balog Ádám Általános Iskolában.
Cél, egy korszerű, energetikai követelményeknek megfelelő, pozitív esztétikai megjelenést adó, tanítási-tanulási körülmények javítását jelentő felújítás. Várhatóan a 2024-2025-ös tanévben már az új tornatermet használhatják tanulóink!
Köszönjük Básthy Béla Polgármester Úr, Rozmán László Tankerületi Igazgató Úr és minden közreműködő segítségét, támogatását!

Iskolavezetés