Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > BE-JÓ sikerek a XXVIII. Klauzál Kupa Országos Amatőr Táncversenyen

BE-JÓ sikerek a XXVIII. Klauzál Kupa Országos Amatőr Táncversenyen

2024. április 20-án került megrendezésre Dabason a XXVIII. Klauzál Kupa Országos Amatőr Táncverseny, melyen egy nap alatt 313 produkció mérette meg magát az ország különböző városaiból, táncegyesületeiből.

Fotóalbum
A BE-JÓ Táncegyüttes több korcsoporttal és 6 tánccal vett részt a maratoni hosszúságú, éjfél utánig tartó táncversenyen. ,A BE-JÓ lányok összesen három I. helyezést, egy II. helyet, egy III. helyezést és egy 4. helyet érdemeltek ki táncaikkal. Részletesebben:
- A mini korcsoportos lányok (Gazdag Gréta, Kondás Lara, Lengyák Leila, Málovits Zoé, Sarang Noémi, Sebestyén Palmira, Tóth Csinszka és Vadász Zoé) a dobogó legfelső fokára állhattak a „Tic-Tac” c. majorett showtáncukkal, míg az Aloha c. színpadi táncukkal II. helyezést értek el.
- Gyermek korcsoportban Kondás Lara egy szóló tánccal is indult, amelyet a III. helyre értékelt a zsűri.
- Gyermek korcsoportban a fergeteges „Chocolate” c. pomponos majorette show táncával az első helyen végzett a Horváth Luca, Krály Zsófia, Lengyák Lara és Poór Gabriella alkotta négyes.
- A junioroknál már profi kategóriában Baranyai Ramóna, Bencsics Regina, Preiner Kiara, Schönfeld Mónika és Vadász Luca érdemelte ki az első helyet „Magyar táncok” c. majorette show táncukkal.
- Elkészült a nagylányok legújabb ének és tánc produkciója is Bencsics Regina énekével. A „Mi corazón” a lányok egyik kedvence lett, bár a zsűri most csak a 4. helyre értékelte.
Utazásunkat a XXVIII. Klauzál Kupára ismételten a Blaguss Reisen könnyítette meg, külön köszönet remek sofőrünknek, a büszke BE-JÓ apu - Andreas Besenbecknek is. Nagyon köszönjük további támogatóink, Kőszeg Város Képviselő-testülete, és a kísérő anyukák-apukák nélkülözhetetlen segítségét is.


Horváth Márta
művészeti vezető