Ha bejelölöd a csillag melletti négyzetet, akkor megjegyzem, és ha legközelebb jössz, rögtön ez az iskola fog megjelenni.
> Bersek József Általános Iskola > Aktuális > Országos Bersek-siker a 17. Mozaik Országos Tanulmányi Versenyen

Országos Bersek-siker a 17. Mozaik Országos Tanulmányi Versenyen

A Mozaik Tankönyvkiadó igen színvonalas online versenyzési lehetőséget biztosít már hosszú évek óta 12 tantárgyból a szorgalmas és érdeklődő diákoknak az általános iskola első osztályától kezdve a végzős középiskolásokig.

Fotóalbum
Iskolánkból egyedül Tóth Botond Kende 7.a osztályos diák vállalta történelemből az 5 online, fordulónként 12 összetett kérdést, amelyek sok internetes kutakodást és gondolkodást követeltek a versenyzőktől a helyes megoldáshoz. Az első helyen, egyetlen hibaponttal érdemelte ki az 5 forduló után, hogy meghívást kapjon az Országos Döntőre április 13-ára Győrbe.
Az Országos Döntő emelt szintű, nehéz kérdéssora sem tudott kifogni rajta, hiszen újból a II. helyet érte el korcsoportjában, megismételve az ötödikes korában elért tanulmányi sikert.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen nem tudtunk részt venni április 27-én Szegeden, így a postán érkezett oklevelet és jutalmat Kovácsné Szabó Éva igazgatónő adhatta át Kendének.

Hatalmas a boldogságunk! Kiemelkedő eredményéhez gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá, további lelkesedést és hasonlóan szép sikereket kívánunk!

Horváth Márta
humán munkaközösség-vezető, felkészítő tanár